Ko Samet header

Kosamet.net - Hem Ko Samet hotell
 
Fotografier från hela Thailand
 
HEM      BOKA HOTELL Ö-FAKTA ATT SE STRÄNDER MILJÖN UTFLYKTER OM HOTELL THAILAND      LÄNKAR
Choose English  Välj svenska  ภาษาไทย  Deutsch Lite om oss  Annonsera på sajten  Facebook  Bookmark and Share
Ko Samet fotoVårt hotelltips denna månadDenna månad vill vi rekommendera det fyrstjärniga pool-resortet Saikaew Beach Resort som precis som namnet antyder är beläget vid öns populäraste strand. Hotellet har väldigt höga och berömmande gästbetyg!

  Mer information samt bokning till specialpris »
Kayaking i ThailandvikenKoh Samet guidenKo Samet, (เกาะเสม็ด på Thai) är en ganska liten men mycket vacker och trivsam ö som bjuder på några av Thailands allra vackraste stränder och klaraste vatten. På Samet är avslappning i en tropisk omgivning huvudsysslan, så skäm bort dig själv lite och unna dig en fridfull semester i "paradisisk" miljö.

Ön är en pärla om du vill fly vardagens stress för ett tag. Ändå är du inte så långt ifrån Bangkok och dess shopping, nattliv, restauranger och attraktioner.
Thailandnyheter.nu logo

Thailand-nyheter i bloggformatVi levererar färska nyheter från Thailand och varvar dem med egna kommentarer och analyser. Bloggen uppdateras oftast dagligen. Läs nyheterna här
Anledningar att välja SametSkälen att välja denna ö under semestern är flera. Dels har ön några av de bästa stränderna i Thailand. Hat Sai Kaew (diamantstranden), Ao Vong Duan och Ao Prao är tre av de mest populära. Öns placering, relativt nära huvudstaden Bangkok är en fördel för många, då restiden "till beachen" blir kortare än till andra turistdestinationer i landet.

Dessutom är klimatet gynnsamt året runt och även om det regnar lite mer under sommar-månaderna så är skurarna oftast korta.

  Mer läsning om Samet »
GräsVar är denna ö belägen?Ön återfinns i Rayong provinsen, sydost om Bangkok och Pattaya och väster om Trat och den populära, men betydligt större ön Koh Chang. Man tar sig enkelt hit med buss från Bangkoks östra bussterminal (Ekamai Bus Terminal), med minibuss eller taxi.
Lycklig på SametVåra boendetips just nuNedan finner du våra personliga rekommendationer angående boende just nu:

  Budget - medium alternativ: Samed Club
  Förstaklassalternativ: Ao Prao Resort
  Femstjärnigt alternativ: Paradee Resort & Spa
Detta händer på Kosamet.netVår målsättning är att erbjuda en så komplett, korrekt och användarvänlig webbplats som det bara är möjligt och tro oss, vi kommer inte ligga på latsidan under 2013. Vi uppdaterar våra webbplatser väldigt ofta för att kunna erbjuda information som fortsatt är korrekt och aktuell.

Vi fortsätter därmed att komplettera sajten med mer fakta, fler bilder (och annan grafisk media) osv.
Sajtens besöksstatistikUnika besökare på sajten, sedan januari 2006:Boende på SametVi erbjuder ett stort antal hotell och resort på Samet och i Rayong-provinsen. Vårt samarbete med R24 borgar för snabb service, ett mycket bra pris och en mycket hög säkerhet. Boka alltid med en seriös aktör.

Om du behöver hjälp med att hitta ett bra boende så ger vi gärna förslag. Kontakta oss på: info@yenit.com

  Sök hotell på ön här »

Kreditkort
Våra 25 boendetipsNedan så har vi listat 25 boendealternativ som vi uppskattar på ön och i Rayong-provinsen. Listan erbjuder allt från budgetboende och mellanklassresort till riktigt flotta, femstjärniga alternativ.

Månadens webbomröstningEn gång i månaden publicerar vi en webbomröstning här. Dessa kommer uteslutande beröra Thailand eller vara reserelaterade.


We CareHotell i ThailandDin kompletta reseguideVälkommen till din resguide om ön Koh Samet! Här finner du information om sevärdheter, stränder, utflykter och ön i allmänhet. Du kan även boka ett rum på ett hotell eller en bungalow intill stranden härifrån. Det är både enkelt och säkert. Navigera sajten enklast med flikarna högst upp. Tack för besöket!
Färgsprakande blomsterBilligare hotell i Thailand just nu!Väder och klimat på Ko SametKlimatet bjuder på en behagligt varm temperatur året runt, men man brukar dela in året i tre vädersäsonger:

  Januari - april räknas som sommarperioden. Statistiskt så är april den allra hetaste månaden. Temperaturer på 32-34 grader är inte unika då.

  Juli - september är den blöta säsongen, eller regnperioden. Då regnar det mer pga monsunen.

  Oktober - december kallas den svala säsongen och december är den "kyligaste" månaden med medeltemperaturer runt 24-27 grader under dagtid.

Vädret just nu:

Click for Phuket, Thailand Forecast
Foton från ThailandBilder säger ofta mer än tusen ord! Vi har samlat våra egna och andra fotografers album med bilder från olika delar och provinser av landet. Du finner dessa här


Thai PhotographsNjut av strandlivet


Sponsors
Annonsera på Kosamet.net
Paradee Resort & Spa
Sai Kaew Beach Resort
Semesterboende i Ban Phe, Rayong
Dog Rescue Thailand
Ao Prao Resort
Le Vimarn Cottages
Mercy Center
Yenit Writing - Vi skriver åt dig
Vaken mardröm - E-bok med handling i Thailand

Annonsera på sajten


Andra webbplatser:

Koh Samui reseguide
Thailand hotell
Boende i Bangkok
Hotell i Phuket


Integritetspolicy: Vi tar alltid din personliga integritet på allvar. Din e-post osv kommer aldrig att överlåtas till annan part. Alla betalningar som utförs via Kosamet.net är SSL krypterade. Din säkerhet är vår prioritet.

Photos by Jens W    Kosamet.net - Din kompletta webbguide till Ko Samet. Här kan du även boka ditt hotellrum eller bungalow. Webbplatsen är framtagen av Yenit Company Limited. 2004-2012.

Creative Commons License    Licenserad under Creative Commons Attribution Noncommercial-Share Alike 3.0 Thailand License - Endast icke-kommersiell användning av vårat material accepteras. Kommersiellt användande är ej tillåtet.
Yenit logotype
Vi kan Thailand