Ko Samet header

Kosamet.net - Hem Ko Samet hotell
 
Fotografier från hela Thailand
 
HEM      BOKA HOTELL Ö-FAKTA ATT SE STRÄNDER MILJÖN UTFLYKTER OM HOTELL THAILAND      LÄNKAR
Choose English  Välj svenska  ภาษาไทย  Deutsch Lite om oss  Annonsera på sajten  Facebook  Bookmark and Share

Lite grann om oss bakom sajten
Vi är ett registrerat företag (Yenit Company Limited) som består av ett litet team män och kvinnor. Vi har både thailändska och icke-thailändska medarbetare och har det gemensamt att vi alla är bosatta i Thailand och har bott här en längre tid. Några av oss besökte Koh Samet första gången på åttio och nittiotalet.

Vi har fokus på att utveckla kvalitativa webbsidor om Thailand, Asien och resor i allmänhet sedan 1999 och i dagens läge har dessa tusentals dagliga besökare. Vi vill passa på att tacka dig för besöket, eftersom det är våra besökare som är inspirationen och drivkraften.
Vi erbjuder boende och turer till låga priserPå våra sajter kan du boka boende i Thailand till unikt låga specialpriser. Dessutom erbjuder vi turer på utvalda orter i Thailand.

Eventuella betalningar genom våra webbsidor sker givetvis krypterat för er säkerhet. Vi har också en strikt policy angående skyddet av våra besökares personuppgifter. Inga e-postadresser, namn eller motsvarande kommer någonsin att säljas eller överlåtas till tredje part.

Tack för att du besöker våra webbplatser!


Vi älskar ThailandOm du vill läsa mer om oss  Besök vårt företags webbplats: Yenit.com


Sponsors
Annonsera på Kosamet.net
Paradee Resort & Spa
Sai Kaew Beach Resort
Ao Prao Resort
Le Vimarn Cottages
Yenit Company Limited
Chaweng - Koh Samui
Mercy Center
Nyheter direkt från Thailand
Annonsera på Kosamet.net

Annonsera på sajten


Integritetspolicy: Vi tar alltid din personliga integritet på allvar. Din e-post osv kommer aldrig att överlåtas till annan part. Alla betalningar som utförs via Kosamet.net är SSL krypterade. Din säkerhet är vår prioritet.

Photos by Jens W    Kosamet.net - Din kompletta webbguide till Ko Samet. Här kan du även boka ditt hotellrum eller bungalow. Webbplatsen är framtagen av Yenit Company Limited. 2004-2013.

Creative Commons License    Licenserad under Creative Commons Attribution Noncommercial-Share Alike 3.0 Thailand License - Endast icke-kommersiell användning av vårat material accepteras. Kommersiellt användande är ej tillåtet.

Unika besökare sedan 2006:

Yenit logotype
Vi kan Thailand